Sint Kruis: Difference between revisions

Jump to navigation Jump to search
1 byte added ,  11:29, 12 July 2012
m
Text replace - "====Oorsprong/verklaring====" to "====Oorsprong/verklaring==== "
m (Text replace - "'''Oorsprong/verklaring:''' <br/> " to "====Oorsprong/verklaring====")
m (Text replace - "====Oorsprong/verklaring====" to "====Oorsprong/verklaring==== ")
Line 17: Line 17:
[[File:sintkrui.gif|center]]  
[[File:sintkrui.gif|center]]  


====Oorsprong/verklaring====Het wapen van Sint Kruis is gebaseerd op het wapen van het Vrije van Sluis. Zie voor de beschrijving en het volledige wapen van het Vrije onder [[Groede]]. Sint Kruis behoorde historisch tot het Vrije van Sluis en heeft dus, net als diverse andere gemeenten in de omgeving, het wapen overgenomen met ter onderscheiding voor Sint Kruis de 2 kruisjes. Zie ook [[Cadzand]], [[Heille]], [[Schoondijke]], [[Retranchement]] en [[Zuidzande]].  
====Oorsprong/verklaring====
Het wapen van Sint Kruis is gebaseerd op het wapen van het Vrije van Sluis. Zie voor de beschrijving en het volledige wapen van het Vrije onder [[Groede]]. Sint Kruis behoorde historisch tot het Vrije van Sluis en heeft dus, net als diverse andere gemeenten in de omgeving, het wapen overgenomen met ter onderscheiding voor Sint Kruis de 2 kruisjes. Zie ook [[Cadzand]], [[Heille]], [[Schoondijke]], [[Retranchement]] en [[Zuidzande]].  




approved, Bureaucrats, Interface administrators, Members who can see the literature depository, Administrators, uploader
3,704,022

edits

Navigation menu